Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

KILL WITH HATE (Hun) – Evolution Of The Beast (2010)

Οι Kill With Hate έρχονται από Ουγγαρία, μια χώρα σχεδόν ανύπαρκτη τουλάχιστον όσον αφορά στο death metal και το "Evolution Of The Beast" είναι η πρώτη τους προσπάθεια, η οποία είναι μάλιστα εντελώς "home - made" και αυτοχρηματοδοτούμενη.


 

Στο pc λοιπόν του κιθαρίστα μαζεύτηκαν οι φίλοι μας οι Ούγγροι και γράψανε 8 κομμάτια δύσοσμου και επιθετικού brutal death, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από λοιπές σύγχρονες κυκλοφορίες μεγαλύτερου budget. Ίσα - ίσα ο ήχος και όγκο έχει και καθαρός είναι, παράλληλα όμως είναι "ζωντανός" και ακατέργαστος όσο πρέπει, με αποτέλεσμα η μουσική της μπάντας να αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα, αποφεύγοντας (ηθελημένα ή όχι) την "over - produced" μαζικοποίηση πολλών ακριβότερων και "official" παραγωγών. Νιώστε την κάβλα του παραμορφωμένου μπάσου που είναι αρκετά ψιλά στη μίξη και απολαύστε τη "one - take" ηχογράφιση των riffs!

Μουσικά τώρα, η μπάντα προσφέρει απλόχερα ταχύτητα και ακρότητα, με ωραία mid - tempo κοψίματα, οπού κάνουν την εμφάνισή τους μερικά τεχνικά άρτια leads και ενίοτε κάποιες "πλάτες" από πλήκτρα. Με την εικόνα να συμπληρώνει ένας πραγματικά άξιος βαρύτονος βόθρος (τραγουδιστής), έχουμε να κάνουμε με ένα συνθετικά αξιόλογο συγκρότημα, το οποίο ξέρει πως να στήνει και να καθοδηγεί τη μουσική του έτσι ώστε το κάθε κομμάτι να έχει αρχή μέση και τέλος (κορύφωση). Σε συνδυασμό με τον ήχο, το αρκετά πλούσιο μείγμα brutal death metal των Ούγγρων σου βγάζει ένα "original" συναίσθημα που δεν μπορείς να αγνοήσεις...τσιμπήστε το cd - r τους τώρα!!!



Γεράσιμος Β.

www.myspace.com/killwithhateband 
killwithhate@gmail.com 

1 σχόλιο:

nothingface0 είπε...

to e3wfyllo den einai o aystriakos o Fritzl pou eixe thn korh tou kleismenh sto ypogeio tou spitiou tou??