Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

BURIAL INVOCATION (Tur) – Rituals Οf Τhe Grotesque (2010)




Η Τουρκία μοιάζει να ανακάμπτει στο χώρο του death metal μιας και την τελευταία διετία - τριετία έχει να επιδείξει σοβαρές κυκλοφορίες γνήσιας και τίμιας καφρίλας (Cenotaph, Decaying Purity, Heretic Soul, Carnophage). Ένα από τα πιο άρρωστα και βρωμερά δείγματα αυτής της εκκολαπτόμενης σκηνής είναι και οι Burial Invocation, οι οποίοι χτυπάνε φέτος για πρώτη φορά με το εν λόγω ep.

Παλιομοδίτες από την κορφή ως τα νύχια, οι Τούρκοι βαφτίζουν τη μουσική τους με τα λασπόνερα και τη βοθρίλα των 90s και δημιουργούν εκτρώματα στοιχειωμένου death metal με όλη τη σημασία της λέξης. Ο ήχος είναι ζεστός και αχνιστός σαν φρέσκια κρεατόσουπα, ο growler ακούγεται καθ' όλα πειστικός και επιβλητικός, τα riffs έχουν έναν Αutopsyκό, horror χαρακτήρα και όλα μαζί φτιάχνουν μια πολύ πετυχημένη, πηχτή και μυσταγωγική ατμόσφαιρα. Κοινώς, υπερταχύτητες και σόλο χωρίς σύνορα βγάλτε τα απ' το μυαλό σας, εδώ μιλάμε για το soundtrack του νεκροταφείου! 

Υπέροχο ξεκίνημα για τους γείτονές μας, αναμένουμε το κυρίως πιάτο με λαχτάρα και δίψα! Οι απανταχού άρρωστοι με Autopsy, Incantation, Entombed ή Asphyx μπορείτε να τρέξετε τώρα να πάρετε την κόπια σας, είτε σε cd από τη νεοσύστατη Dark Descent, είτε (για τους αμετανόητους old schoolάδες) σε κασέτα από τη Skeleton Plaque!!!


Γεράσιμος Β.

www.myspace.com/burialinvocation
www.darkdescent.net
www.skeletonplaguerecords.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ήμουν έγκυος κι όλα πήγαιναν μια χαρά και άκουσα αυτόν τον δίσκο κι έχασα το παιδί. Σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!