Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

CEREMONY (US) – Zoo (2012)

Λοιπόν, εμείς σε όλο αυτό το hardcore punk revival λέμε όχι. Νιέτ! Στοπ! Ράους! Υπάρχει πρόβλημα; Βασικά, ναι, υπάρχει πρόβλημα, και το έχουν οι απανταχού καθυστερημένοι ίντυδες που χέζουν τα βρακιά τους νομίζοντας ότι ανακάλυψαν το ΤΡΟΥ. 

Ρε βόδια, οι Ceremony ξεκίνησαν παίζοντας powerviolence στη Deathwish, το καταλαβαίνετε; Μουσική που δεν μπορείτε να ακούσετε γιατί εκτός του ότι είστε φλώροι, γουστάρετε τα τελευταία Mars Volta και ακούτε Earth επειδή πρέπει! Αμά μου καυλώσει ν' ακούσω Germs σε χαμηλές ταχύτητες θα πάρω το 45-άρι βινύλιο και θα το παίξω στις 33 και θα γλιτώσω χρόνο, πιθανώς και χρήμα, που θα μου έτρωγαν οι Ceremony με τον ηλίθιο καινούριο δίσκο τους. Αλλά, θα μου πεις, τι περίμενες, αφού το κυκλοφόρησε η Matador. Matador, ρε μαλάκα... Μπορεί να έχει τους Shearwater και τους Cold Cave, αλλά θα παραμείνει μια ζωή η πιο δήθεν εταιρεία έβερ. Cat Power, Fucked Up, Matmos... Γαμημένοι Matmos

Φαινόταν που την πηγαίναν οι Ceremony τη δουλειά με το "Rohnert Park" το 2010, αλλά τέτοια ξεφτίλα δε την περίμενα. Τέρμα, σας απαγορεύω να ακούτε τέτοια πράματα.

Βαγγέλης Ε. 

http://www.myspace.com/ceremony

Δεν υπάρχουν σχόλια: